הי, אני חדשה כאן ובכלל כשנה וקצת בסצנת ההיכרויות.
קצת קשה לי להבין איך כולם מצליחים לחיות בלי חיבור משמעותי.
איבדתי לאחרונה חיבור משמעותי שמצאתי בתוך כל הסערה שעברתי והיום התחושה בלתי נסבלת עבורי, אני לא מעונינת להעסיק את עצמי בהסחות דעת שישכיחו ממני את הצורך הבסיסי של חיבור משמעותי
אז מה כן? איך מתמודדים עם הכאב הזה?
המבנה הרגשי שלי לא מתאים לאתרי הכרויות ואולי לזוגיות בכלל, אני אינטנסיבית מדי ומונוגמית וכל השיטה שם לא מרגישה לי בנוח. ההתכתבות המקבילה עם כמה אנשים. השפע המדומה. מרגיש שהרוב שם ויתרו על קשר עם רגש ופשוט מנסים להעביר את הזמן בהכרויות בנתיים. לא בשבילי, הסבל והנזק שנגרם לי גורם לי להעדיף לוותר על אהבה ולהיות לבד.
למישהו יש רעיון איך לשנות את ההשקפה לנושא?
משהו פרקטי. לא "תקחי בקלות" את ההכרויות כי זו לא אני.
תגיות:
התחושות שלך כרגע באות ממקום הכי נורמלי ובריא.
ברור שקשה לחיות לבד בלי חיבור משמעותי. קודם כל נסי לא לשפוט את עצמך,לכולם קשה והרוב מחפשים חיבור משמעותי.
הבעיה שבתקופה שלנו שלפרק קשר יותר קל מלהחזיר מכנס לחנות... מתרחשות הרבה מאוד פגיעות
אני מאמינה שהקושי שלך כפי שתארת כמונוגמית ולא אוהבת את השיטה, יהווה יתרון כשתמצאי קשר אמיתי ונכון עבורך.
בנתיים הדבר החשוב ביותר זה לתרגל את האינטואיציה ולקלוט מהר מי עומד מולך.
בגלל שאת עדיין חדשה ומאוד צמאה לקשר ,זה גורם לעיוורון מסוים ויכול להיות שאת נכוות מהר למרות הרבה נורות אזהרה שנדלקות תשתדלי לא להסתנוור מהריגוש של האופציה לקשר מתהווה ולהבין לעומק את הפרטנר.
זה נכון קיימים באתרים אנשים שלא מסוגלים לקשר. הם יוצאים במקביל, אין להם בעיה לשקר ואם תלחצי אותם הם יספרו לך את האמת הכואבת - שבנתיים עד שימצאו את האהבה ה"אמיתית" מגיע להם משהו בין לבין..... כואב מאוד אבל לא נשנה אותם. לא נחנך אותם. נכון? שני דברים חשובים הצלחתי לפתח במשך השנים : א. לבדוק ושוב לבדוק מי עומד מולי. ב. לחיות טוב .מאוד גם בלי חיבור משמעותי. להיות מאושרת גם בלי קשר
אל תפסיקי לחפש אבל חפשי במקביל את עצמך, תביני מה את רוצה על מה לא תוותרי, מהם הקווים האדומים שלך
תזכרי תמיד שאת ביתרון כי את יודעת להתייחס בכבוד ולא לפגוע. כי את אולי תעברי דרך לא קלה אבל כשזה יקרה והקשר
הנכון יגיע זה יהיה קל . בהצלחה .
יקירה, רק מחשבות חיוביות!!!!!!!!!
לא ליפול למרה שחורה!
זה לא בריא ולא יביא אותך לשום מקום חיובייי .
הכי מבינה בעולם ועם זאת כל בוקר פוקחת עיניים ומרימה ידיים לשמיים ומתפללת לעזרתו!!!
בהצלחה, נשיקות וחיבוקים
© 2018 Created by הלב.
נוצר על ידי